Начална страница  ЗА ФИРМАТА
   Направления
  Философия
   История
   Корпоративно гражданство
   Цифри и факти
   Представителства
И
  ПРОДУКТИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО
 

   Тенденции в строителството
   Прозоречна и фасадна техника
   Сградна техника
   Подземно строителство
И

Потърсете продуктите в картата на сайта !  КАРТА НА САЙТА
Контакти с фирмата  ЗА КОНТАКТИ
И
Философия
Неограничени полимерни решения

   Компетенцията и радостта от нововъведенията направиха REHAU водещ доставчик на системи и услуги от решения, базирани на полимерите, в областта на строителството, автомобилите и промишлеността. Благодарение на комбинацията от високия потенциал за развитие и мощните децентрализирани организации за дистрибуция и обслужване, не спадаме към върховите доставчици на пазара.
   Най-висок професионализъм – от разработката на материала до изпълнението и желанието за привлекателни продукти, както и потенциалът на полимерните материали, по нашето убеждение са основните предпоставки за успеха ни като първокласна марка в световен мащаб. 

   От положеното начало през 1948 г. REHAU се разви със собствени сили и прерасна в концерн, с дейност в цял свят. В над 170 завода с над 
14 000 работници и служители в 54 страни допринасят за растежа и успеха на нашето предприятие и заедно спомагат за развитието – от Сингапур до Ст. Петербург, от Лийзбърг до Лион, от Мелбърн до Гунтрамсдорф край Виена - REHAU действува на 5 континента и последователно изгражда своята мрежа.

   И в бъдеще нашето фамилно предприятие ще остане независимо и ориентирано към средносрочни и дългосрочни цели, вместо да поставя на преден план краткосрочната печалба.

И
И
И
| Фирми | Актуално |
Copyright ©иии1993 - 2007  От ВАС за ВАСиииВсички права запазени
И